Refraktometerkursus

Lær dit refraktometer bedre at kende. The Factory Roast Lab Copenhagen inviterer til kursus. refraktometer

At eje et refraktometer i dag er et must i kvalitetskontrol af din kaffe og espresso. Dit refraktometer er aldrig stresset eller har en dårlig dag. Du kan stole på det hvis det er korrekt kalibreret.

Du inviteres hermed til et kursus i at bruge et refraktometer optimalt. Kurset varer to timer hvor vi gennemgår alt fra kalibrering af et refraktometer til en bedre forståelse i brugen af det oprindelige SCAE Gold Cup Coffee Brewing Control Chart og VST brewing Control system.

Du lærer f.eks hvordan du tilfører flere nuancer i din kaffe/espresso, justerer syrligheden og mindsker bitterhed.

Vidste du, at du kan nedbringe bitterhed i kaffen/espresso’en ved bl.a at bruge flere bønner i dit bryg? Ved du hvordan kan du forøger dit tds % (total dissolved solids) og samtidig bibeholder dit yield (% udvaskning af bønnen)?

Lysere ristede bønner ekstraherer en mindre mængde faste stoffer ved brygning (yield og tds). Du lærer hvordan du gør kaffesmagen kraftigere uden samtidig at øge bitterheden, ved hjælp af din kværnindstilling, kaffemængde og bryggetid.

Tilmelding til Michael de Renouard, mdr@thefactorycoffee.eu

Skriv venligst SCAE medlemsnummer.

Medbring gerne dit eget refraktometer og tilbehør, men intet krav.

Sted:
The Factory Roast Lab Copenhagen ApS
Refshalevej 163A st.th
1432 København K

Tidspunkt: 1. september 2015 fra Kl. 18.00 til kl. 20.00

Pris:
Professionel SCAE medlem (Barista niveau+): Dkr. 150,00
Alle andre: DKK 250,-